Firma de webdesign si publicitate online.

Iata o mica descriere despre ce inseamna webdesign-ul si cu ce va poate fi de folos KolorScript Webdesign Labs.

Cu ce se ocupa o firma de webdesign


Firmele de web design exista pentru a acoperi nevoile firmelor sau ale persoanelor fizice, de a se exprima in mediul online sau pentru interesul de afaceri al acestora. Practic, o firma de web design se ocupa de crearea unor site-uri web (care pot fi magazine online, site-uri de prezentare, blog-uri, retele de socializare sau alte proiecte online) si de mentenanta acestora pe parcursul existentei lor online.

Designul web a evoluat foarte mult de la inceputul internetului si pana in prezent. Tehnologiile au avansat si ele foarte mult astfel incat acum este foarte important ca site-ul tau sa fie la curent cu ultimele tehnologii si tendinte de design.

De ce este asta important? Utilizatorii site-urilor s-au adaptat si ei la noile tendinte de web design si nu mai accepta site-uri care se incarca greoi, sunt demodate (nu reflecta ultimele tendinte de U.I. - "User Interface") sau nu se adapteaza pentru dispozitivele de tip tableta sau mobil.

Site-uri web responsive

Noi facem site-uri adaptive


Ce inseamna adaptiv te intrebi? Ei bine redimensioneaza fereastra browser-ului tau si vei observa cum site-ul se adapteaza automat, indiferent de dimensiunea acestuia. Exact acelasi lucru se intampla si in cazul utilizarii unei tablete sau a unui telefon mobil. Cititorii, utilizatorii sau clientii tai petrec din ce in ce mai putin timp in fata unui computer sau a unui laptop obisnuit, iar din comoditate acestia utilizeaza mult mai frecvent telefonul mobil sau tableta, asa ca este foarte important ca site- ul tau sa fie accesibil si de pe aceste dispozitive.

CAT DE IMPORTANT VA FI SITE-UL
PENTRU TINE SAU AFACEREA TA?

Alege o nota de la 1 la 10 din lista de mai jos
1
1
2
2
3
3
4
4
5
5
6
6
7
7
8
8
9
9
10
10

CARE ESTE BUGETUL DESTINAT
REALIZARII SITE-ULUI TAU?

AM SELECTAT

ACUM CA STIM CE VREI
CUM PUTEM LUA LEGATURA?

Lasa-ne numarul de telefon
PROCESEAZA

ITI MULTUMIM PENTRU INTERES
TE VOM CONTACTA IN SCURT TIMP